دیدار عمومی بیش از ۶۰۰ نفر از طلاب تهران با اعضای شورای عالی حوزه علمیه استان تهران با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر رشاد رییس شورای حوزه علمیه استان تهران، آیتالله کاظم صدیقی تولیت حوزه علمیه امام خمینی(ره)، حجت الاسلام محمد هادی رحیمی صادق رییس مرکز مدیریت حوزه عملیه استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین حبیبالله غفوری قائم مقام مدیر حوزههای علمیه، حجت الاسلام سید محمد حسن ابوترابی فرد عضو جامعه روحانیت مبارز، حجت الاسلام عادل محسنی مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) عصر امروز چهارشنبه ۲۶ آبان ماه ۹۶ در مسجد حوزه علمیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
حجت الاسلام رحیمی صادق ضمن عرض تسلیت به ساحت مقدس امام زمان(عج) به مناسبت ایام حزنانگیز ماه محرم و اسارت خاندان اهل بیت عصمت و طهارت، همچنین شهادت امام سجاد(ع)، به طلاب، اساتید و اعضای شورای حوزه علمیه استان تهران و معاونین مدیریت حوزه استان تهران خوشامد گفت.
وی با اشاره به هدف مسؤولان حوزهها از تلاشها و برنامهریزیها، عنوان کرد: صرف این انرژیها تنها برای یک هدف است که آن هم خدمت به طلاب و تربیت علمی و دینی جوانانی است که حوزه را مرکز پرورش خود انتخاب کردهاند.
رییس مرکز مدیریت حوزه عملیه استان تهران ابراز داشت: اگر حوزه علمیه تهران بخواهد قدمهای بلندی در مسیر پیشرفت، تعالی و کمال بردارد و بر اساس سابقه درخشان خود بخواهد نقش ایفا کند و نگاههای بسیار بلند علمای عالی قدر، مسؤولان حوزههای علمیه و انتظارات مقام معظم رهبری را عملی کند باید از تمام انرژیها و ظرفیتهای حوزه استفاده کند.
وی با بیان اینکه انرژی نهفته درون طلاب مشغول به تحصیل در حوزه، انرژی بسیار ارزشمند و قابل استفادهای است، عنوان کرد: برگزاری این جلسات صرفاً به عنوان جلساتی نمادین و شعاری و گزارشی نیست، هدف این است علمای بزرگواری که امروز سکّاندار حوزه علمیه تهران هستند به عنوان بالاترین مرکز تصمیمگیری حوزه تهران(شورای حوزه علمیه استان تهران) انتظارات، نصایح و راهبردهایی که برای موفقیت طلاب دارند، مستقیماً برای طلاب بیان کنند و در مقابل، تقاضاها، دغدغهها و انتظارات آنها را بشنوند.
حجت الاسلام رحیمی صادق در ادامه ابراز داشت: از جمله دغدغههای طلاب که طی دیدارها مطرح شد، اشکالات و ابهامات نسبت به مطالب کتب درسی، اشکالات و ابهامات نظام جدید به ویژه کتابهایی که در نظام جدید تعریف شده و دیر رسیدن کتب و…، مشکلات اساتید مانند عدم امنیت کاری اساتید، مشکل مسکن و…، مشکلات مالی طلاب مانند کمبود شهریه، تغذیه و امکانات برخی مدارس بودند که طبیعتاً طلاب انتظار دارند برای رفع آن اقداماتی صورت بگیرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در جمعبندی انتظارات و مشکلات طلاب در مدارس، برخی طلاب گلهمند بودند از تصمیمات سلیقهای که احیاناً در بعضی مدارس گرفته میشود.
گفتنی است؛ در ادامه این دیدار پرسش و پاسخهای متعددی میان طلاب و اعضای شورای عالی حوزههای علمیه استان تهران صورت گرفت.
پاسخ دهید